Який диван краще, з системою єврокнижка чи седафлекс?
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Який диван краще, з системою єврокнижка чи седафлекс?
Я недавно задумався над тим, який диван вибрати для своєї квартири. Порівнюю два типи механізмів розкладу: єврокнижка і седафлекс. Мене цікавить, яка з цих систем зручніша для щоденного використання. Чи є у вас досвід з таким вибором? Я чув, що єврокнижка зручна, але чи не занадто важка при розкладі? А ось седафлекс виглядає простіше, але чи вистачає йому довговічності і чи не зламається він через певний час?
JeckShepard- Ройовий
- К-ть повідомлень : 63
Дата регистрации : 18.10.2020
Re: Який диван краще, з системою єврокнижка чи седафлекс?
Я мав досвід з обома типами диванів. Спочатку придбав диван з системою єврокнижка і використовував його кілька років. В принципі, механізм хороший і зручний для щоденного сну. Однак, за роки він став трохи важким у розкладі. Седафлекс у мене також є, і він мені подобається більше. Механізм набагато легший у використанні, а сама конструкція виглядає більш сучасно. Мені здається, що це більш зручний варіант для людей, які часто розкладають і складають диван.
hekerda- Стрілець
- К-ть повідомлень : 45
Дата регистрации : 26.07.2022
Я теж думав про седафлекс, але мене трохи лякає, що механізм може бути менш надійним через свою простоту. Єврокнижка виглядає важчою, але, можливо, її механізм міцніший. Мені важливо, щоб диван був зручним для сну і довговічним, тому буду обирати між двома системами, орієнтуючись на надійність і комфорт. Як ти вважаєш, який з них прослужить довше?
JeckShepard- Ройовий
- К-ть повідомлень : 63
Дата регистрации : 18.10.2020
Щодо надійності, я не згоден з тим, що седафлекс менш довговічний. Я користуюсь ним вже декілька років, і він працює без будь-яких проблем. Важливо, щоб механізм був правильно виготовлений і встановлений. Система седафлекс має дуже просту конструкцію, що знижує ризик поломки. При цьому, диван залишається легким в експлуатації.
Якщо порівнювати з єврокнижкою, то на мою думку, диван з системою седафлекс https://interia.com.ua/divani/raskladnye-divany/sistema-sedafleks/ це зручніший і практичніший варіант, якщо потрібно часто розкладати диван для сну. Важливо також, що він займає менше місця в складеному вигляді, що є плюсом для малогабаритних квартир.
Якщо порівнювати з єврокнижкою, то на мою думку, диван з системою седафлекс https://interia.com.ua/divani/raskladnye-divany/sistema-sedafleks/ це зручніший і практичніший варіант, якщо потрібно часто розкладати диван для сну. Важливо також, що він займає менше місця в складеному вигляді, що є плюсом для малогабаритних квартир.
hekerda- Стрілець
- К-ть повідомлень : 45
Дата регистрации : 26.07.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі