Придбати ноутбук
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Придбати ноутбук
Привіт всім!
Планую придбати ноутбук Lenovo, але ще вагаюся. Чи є у когось досвід використання цієї марки для роботи та повсякденних завдань? Цікавлять плюси та мінуси, особливо щодо надійності та продуктивності. Як вони себе показують у довгостроковій перспективі? Як вам, наприклад, ігрові ноутбуки з rtx 4070?
Буду вдячний за будь-які поради та відгуки!
Планую придбати ноутбук Lenovo, але ще вагаюся. Чи є у когось досвід використання цієї марки для роботи та повсякденних завдань? Цікавлять плюси та мінуси, особливо щодо надійності та продуктивності. Як вони себе показують у довгостроковій перспективі? Як вам, наприклад, ігрові ноутбуки з rtx 4070?
Буду вдячний за будь-які поради та відгуки!
Электровеник- Стрілець
- К-ть повідомлень : 20
Дата регистрации : 08.02.2023
Re: Придбати ноутбук
Займаюсь туризмом уже кілька років, і за цей час перепробував чимало спорядження. Одне з найнеобхідніших для мене — це надійний акумуляторний ліхтар . Останнім часом користуюся моделлю, яку знайшов на сайті Love You Home, і мушу сказати, що не міг би бути більше задоволений.
Ліхтар не лише потужний, але й довговічний — вистачає на кілька тривалих походів без підзарядки, а можливість заряджати його від павербанку стала для мене справжнім рятівником у довгих походах.
Ліхтар не лише потужний, але й довговічний — вистачає на кілька тривалих походів без підзарядки, а можливість заряджати його від павербанку стала для мене справжнім рятівником у довгих походах.
Лісовик- Ройовий
- К-ть повідомлень : 55
Дата регистрации : 11.12.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі