Якісні новини
+2
Angel
Theo
6 користувачів
Сторінка 1 з 1
Якісні новини
Друзі, всім привіт, треба ваша порада, хочу читати новини на якісному новинному порталі, але не знаю, як і де його знайти. Підкажіть будь-ласка якісний новинний портал, буду дуже вам вдячний!
Theo- Стрілець
- К-ть повідомлень : 13
Дата регистрации : 05.02.2024
Re: Якісні новини
Привіт друже, дуже цікавий запит, але не менш крутий від того, бо потрібно спілкуватися за новини, тим більше коли про це просять. З приводу твого прохання, то в мене для тебе круті новини. Я вже багато років використовую один новинний портал, який надає мені найактуальніші новини Львова https://delo.ua/tags/lvov/ , адже завжди потрібно читати новини свого рідного міста. Але так само окрім новин Львова, я читаю новини й інших міст нашої країни, адже зараз це дуже важливо. Що мені ще дуже сильно подобається, що цей інформаційний портал робить якісно і на різні тематики. Що в результаті дозволяє мені завжди бути в курсі подій нашої країни.
Останній раз редагувалося: Angel (Вт Лют 13, 2024 7:21 am), всього регувалося 2 раз(-и)
Angel- Призовник з СКВ
- К-ть повідомлень : 1
Привіт друже, дуже круто, що ти створив таку тему для обговорення, бо наразі дуже важливо дізнаватися новини на якісному порталі. Що до новин спорту, то я наразі трохи від них віддалився, та приділив увагу іншому напрямку. З приводу того, де саме читати новини, та де їх читаю особисто я, то у мене лише один варіант, але він є найкращим на теренах нашої країни. Наразі читаю на ньому новини Франції https://glavcom.ua/tags/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%8F.html , що надає мені більшого уявлення про те, що саме відбувається на теренах цієї держави. Загалом, я читаю не тільки новини Франції, а й новини своєї батьківщини, що на сьогоднішній день є пріорітетом для кожного громадянина країни. Тому друже задоволенний тим, що маю у себе в розпорядженні такий якісний інформаційний портал.
Boby- Призовник з СКВ
- К-ть повідомлень : 1
На мою думку, сьогодні ми не можемо жити без новин, тому потрібно активніше включатися в інформаційне середовище, яке змінюється щомиті. З огляду на це, нам потрібен якісний новинний портал, який може надавати актуальні та перевірені новини. Саме на сайті Вулкан Ньюз я дізнався все про Максима Кріппу та його діяльність https://vulkannews.online/ua, що він став новим власником компанії GSC Game World, взявши на себе повний контроль над розробкою та подальшим запуском продовження культової гри STALKER. Як якісний інвестор, Кріппа вже не вперше робить такі круті та революційні угоди, про що свідчить його провідна роль у кіберспортивній команді NAVI. Я радую коли бачу, що Максим Кріппа слугує гарним прикладом для інших підприємців інвестувати в українські проекти, бо на сьогоднішній день це неаби як важливо підтримувати країну з такої сторони.
Theo- Стрілець
- К-ть повідомлень : 13
теж зараз слідкую
Сергей0- Призовник з СКВ
- К-ть повідомлень : 7
Дата регистрации : 05.09.2024
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі