Автошкола онлайн!
3 користувачів
Сторінка 1 з 1
Автошкола онлайн!
Друзі, як знайти автошколу, де навчання дійсно варте своїх грошей? Багато бачу реклами в інтернеті, але складно зрозуміти, хто працює на якість, а хто просто бере гроші. Можливо, хтось знає автошколу, яка допомагає з екзаменами в МРЕО? Напишіть про ваш досвід.
ImaginationUnleashed- Стрілець
- К-ть повідомлень : 30
Дата регистрации : 14.06.2023
Re: Автошкола онлайн!
Я вибирав школу за відгуками в інтернеті, але перед тим ще особисто поїхав у кілька, щоб подивитися, як там усе організовано. У моєму випадку допомогло, бо школа виявилася саме тією, де готують "для життя", а не тільки для іспиту. Інструктор окремо пояснював, як поводитися на реальних дорогах, а не просто вивчити, як здати. З іспитами в МРЕО все було офіційно, але я здав з першого разу.
Upper- Стрілець
- К-ть повідомлень : 32
Дата регистрации : 30.04.2023
Реклама часто виглядає гарно, але я радився з друзями, які вже пройшли навчання. Вони підказали, що головне — дізнатися, чи є у школі сучасні машини і чи реально проходить підготовка до екзаменів. У мене так і було: після теорії одразу почав їздити, і все було зрозуміло. Гроші витрачені не дарма, бо й з МРЕО теж допомогли, пояснивши всі кроки.
ImaginationUnleashed- Стрілець
- К-ть повідомлень : 30
Дата регистрации : 14.06.2023
ImaginationUnleashed пише:Реклама часто виглядає гарно, але я радився з друзями, які вже пройшли навчання. Вони підказали, що головне — дізнатися, чи є у школі сучасні машини і чи реально проходить підготовка до екзаменів. У мене так і було: після теорії одразу почав їздити, і все було зрозуміло. Гроші витрачені не дарма, бо й з МРЕО теж допомогли, пояснивши всі кроки.
Чесно, я не вірив, що навчання в автошколі може бути таким комфортним, поки не звернувся ось в цю автошколу https://stolica.com.ua/ мені підібрали графік, який підходив під мою роботу, а інструктор був справжній профі.
Він постійно підказував, як краще поводитись у складних ситуаціях. Найцінніше — це практика. Ми їздили як по тихих вулицях, так і по центрі міста в години пік. Тепер їжджу спокійно, і навіть пробки мене не лякають. Дякую за такий класний підхід!
Лісовик- Ройовий
- К-ть повідомлень : 55
Дата регистрации : 11.12.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі