Підключення інтернету
3 користувачів
Сторінка 1 з 1
Підключення інтернету
Переїхав у нову квартиру, а інтернету ще немає. Який провайдер надає вигідні тарифи для нових користувачів? Важливо, щоб швидкість відповідала заявленій.
kuran- Стрілець
- К-ть повідомлень : 33
Дата регистрации : 07.04.2024
Re: Підключення інтернету
Минулого тижня я задумався, що пора щось змінювати. Мій старий інтернет провайдер постійно підводив. Нарешті наважився змінити його на новий. І скажу чесно, це був один із найкращих рішень. Мені порадили цей інтернет-провайдер у Львові https://kopiyka.org/ тут швидкість вражає, особливо коли граю в онлайн-ігри. Завантаження файлів тепер відбувається за лічені секунди. Плюс, технічна підтримка завжди на зв’язку. Я задоволений!
Luter90- Ройовий
- К-ть повідомлень : 74
Дата регистрации : 02.08.2022
Re: Підключення інтернету
Різні зараз трапляються ситуації, але й обговорити завжди є що, саме тому я дуже радий, що ми тут можемо обговорити будь-яку тему. Ось наприклад, я не так давно нарешті знайшов якісний новинний портал galera.news, який надав мені можливість дізнаватися нове в різних сферах життя. Таким чином, я більше дізнався про те, як Ілон Маск “зруйнував” Twitter, що цьому посприяло, та які наразі роблять дії, аби пофіксити стан компанії. Та й взагалі, ніколи не міг подумати, що можливо стільки всього дізнатися на одному новинному порталі. Тому друзі, я можу з повною упевненістю сказати, що цей новинний портал найкращий у моїй країні, який дає можливість дізнаватися як локальні, так і глобальні новини.
Theo- Стрілець
- К-ть повідомлень : 13
Дата регистрации : 05.02.2024
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі