Ціна регулювання клапанів
2 користувачів
Сторінка 1 з 1
Ціна регулювання клапанів
Всім привіт! Мене зараз цікавить ціна регулювання клапанів. Хто знає, які зараз +- на послугу? Я планую звернутися в сервіс, але зараз підбираю для себе варіант, щоб зробили усе дійсно якісно. Буду вдячний за поради!
Luter90- Ройовий
- К-ть повідомлень : 74
Дата регистрации : 02.08.2022
Re: Ціна регулювання клапанів
Мені розрахували 1000 гривень за регулювання клапанів у моєму авто. За таку ціну майстри виконали всі необхідні роботи, враховуючи не лише сам процес регулювання, а й перевірку інших деталей.
Xristina- Стрілець
- К-ть повідомлень : 18
Дата регистрации : 06.08.2022
О, а це вже цікаво, в який сервіс зверталися? Мене зараз цікавлять варіанти у Києві. Варіантів дійсно багато, але потрапити все ж хочеться о профі, які виконають усе якісно.
Luter90- Ройовий
- К-ть повідомлень : 74
Дата регистрации : 02.08.2022
Я вельми задоволена якістю послуг, які надав Турбо Дизель Сервіс. Звернулася до них для регулювання клапанів у моєму автомобілі, і результат перевершив мої очікування. Вони не лише виконали роботу швидко та професійно, але й запропонували доступну ціну, що для мене було дуже важливо. До того ж ціна регулювання клапанів виявилася дійсно доступною за такий перелік послуг та в цілому сервіс. Тепер я впевнена у надійності мого авто, і буду рекомендувати цей сервіс своїм знайомим. Особливо приємно було мати гарантію на виконану роботу, це показник відповідальності та професіоналізму компанії.
Xristina- Стрілець
- К-ть повідомлень : 18
Дата регистрации : 06.08.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі